HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Fisken – februar 2018

Fisken – februar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Du havde mulighed for at indse nogle ting om dig selv sidst i januar i forbindelse med måneformørkelsen, der oplyste dit 6. hus d. 31. januar. Det har i den grad givet dig en kærkommen klarhed. Med februar kommer styrken, du har ventet på, og det er også i denne måned, du får taget stilling til de vigtige ting i dit liv. Lad ikke dit ego få overtaget, du kan ikke styre alting selv. Folk omkring dig vil gerne hjælpe. Et godt råd: Lad dem hjælpe dig.

Hvis du oplever sygdom i denne periode, får du klarsyn i forhold til dette i februar. Meget af dette kan skyldes dit emotionelle liv og kan løses ved at få hjælp til dine følelsesmæssige problemer og tanker. Meget af det fysiske kan ofte have ophav i det mentale. D. 15. februar vil en solformørkelse besøge dit 12. hus, og dette vil hjælpe med at oplyse dig om, hvilke forhold der ikke er gavnlige for dig. Med denne oplysning kan du tage stilling til, hvad der gavner dig. Du skal ikke tage hensyn til andre, det har du gjort længe nok. Du har brug for at tage stilling til, hvad der er sundt for dig og hvilke bekendtskaber du ikke længere har brug for. Dit emotionelle liv er vigtigt, og ved at tage hånd om roden til dine emotionelle problemer fikser du ikke kun fysiske skavanker, men også den luft du indånder. Tag stilling, og du vil mærke en kæmpe lettelse i dig selv.

Fra d. 10. februar til d. 6. marts vil din sjælelige styrke få et løft, idet Venus besøger dit tegn. Dette vil blandt andet betyde, at du vil føle dig smuk og lækker. Forkæl dig selv i denne tid, køb noget lækkert til dig selv og lad kortet gløde! Der vil også ske noget på den romantiske front omkring d. 21. februar, hvor Venus og Neptun sværmer om hinanden. Så hold øjnene åbne for positiv forandring!

Fisken – februar 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her