HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Fisken – December 2017

Fisken – December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

En seriøs privat udfordring truer med at skubbe dig ud af kurs i begyndelsen af december. Det er muligt, at du oplever sygdom eller misbrug i den nære omgangskreds eller familie, og det går hårdt ud over din motivation på arbejdet. Hvis det er tilfældet, skal du være opmærksom på, at fuldmånen d. 3. december kan give dig følelser uden på tøjet, så det kan blive endnu sværere at fokusere på de daglige opgaver. Heldigvis er der bedring i sigte, og du vil blive belønnet for din udholdenhed og styrke.

 

Samtidig er planeten Neptun netop nu i dit tegn, og det giver anledning til at udnytte de pludselige forandringer til at fokusere på netop dit fundament og dine behov. Du kan ikke sætte dig selv før andre hele tiden, og det er helt OK. I løbet af måneden vil du føle dig mere og mere til rette med dette faktum.

 

Fra d. 3. december begynder Merkur sin retrograde fase, som vil vare indtil d. 22. december. Planetens dvaletilstand signalerer samtidig en form for pause i dit eget liv, hvor du har mulighed for at viske tavlen ren og starte på en frisk. Er du tilfreds på arbejdet? Er det tid til en lønforhøjelse? Tiden nu er moden til spørgsmål som disse, og du skal ikke være bange for at stille dem! Efter to og et halvt år vil Saturn nemlig forlade dit 10. hus for professionelle anliggender, og det skaber nye muligheder for succes og vækst. Hold særligt øje med d. 18. december, hvor en stor mulighed vil byde sig til på jobbet.

 

Fisken – December 2017
5 (100%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her