HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Fisken – April 2018

Fisken – April 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Du føler dig inspireret i begyndelsen af april, og du rider på en bølge af gode idéer og stor motivation til at udnytte din kreativitet og skabe nye ting. På den ene side har du klart definerede drømme og mål. På den anden side føler du samtidig en vis usikkerhed og tøven omkring at kaste dig ud i noget nyt. D. 14. april vil du muligvis kunne mærke, at denne usikkerhed manifesterer sig som en vrede, hvor selv de mindste ting kan gå dig på nerverne. Vær opmærksom på ikke at træde andre over tæerne i denne periode! Der kan være behov for en undskyldning, når bølgerne går højt, og du bør være klar til at give den.

 

En nymåne i dit 2. hus d. 15. april baner vejen for en ny måde at tjene penge på. Er du selvstændig vil du opleve, hvordan nye kunder strømmer til, og hvis du arbejder inden for den kunstneriske verden kan et nyt og spændende samarbejde være lige rundt om hjørnet. Efter nogen tid, hvor kommunikationsplaneten Merkur har været i retrograd, vender Merkur nu tilbage til sin normale bane, og det vil skabe klarhed og gøre dig i stand til at pitche dine idéer meget lettere. Økonomisk frihed venter på dig.

 

Senere på måneden, omkring d. 24. april, vil Venus bevæge sig gennem din sektor for familie. Her vil hun opholde sig indtil d. 19. maj, og det vil kunne mærkes på dine nære relationer, hvor der for en stund vil være harmoni og balance. På forunderlig vis vil du og din partner være enige om det meste, lige fra hvilken film i skal se, til hvordan børnene skal opdrages og pengene forbruges. Familiehyggen topper d. 29. april, hvor en smuk fuldmåne sender masser af kærlige vibrationer din vej.

Fisken – April 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Få gratis horoskop på mail → Klik her