HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Fisk – November, 2017

Fisk – November, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Som Fisk bør du gøre dig klar til en stimulerende og begivenhedsrig måned i November, du vil kunne færdiggøre projekter du har påbegyndt med den energi og fremdrift du besidder. Hvis du arbejder i et kreativt miljø, vil du både have styrken til at blive helt færdig med de sidste detaljer i dine projekter eller måske starte noget nyt og spændende du har haft i støbeskeen i et stykke tid. Specielt d. 4 November topper dine evner til at få tingene gjort. Du har måske en deadline deromkring, hvilken ikke lader til at være et problem at nå. Har du planer om større beslutninger omkring dit arbejdsliv, måske sige dit job op eller underskrive en kontrakt med en ny virksomhed, så er det her du skal foretage dig en beslutning og gøre op med dig selv, hvor du gerne vil hen!

Tiden umiddelbart efter d. 4. November står i familiens tegn og der ser ud til at fremkomme spændende nyheder fra nær familie – heldigvis ser det ud til at være positive nyheder. Måske er der nogle der skal giftes eller der kan være flere børn på vej ind i familien. Der er også en mindre risiko for, at det kan være mindre positive nyheder, her må du trække på dine stærke bånd i familien og være en støtte hvor du kan. Lige meget hvad, bliver det en begivenhedsrig start på November, og du vil formentlig føle dig en smule stresset og udkørt når vi er halvejs gennem måneden. Her er det vigtigt, at du ikke glemmer dig selv. Selvom om du er driftig og har overskud, kan det tære på dine indre energier og fjerne fokus på din krop og dit sinds andre behov. Du bør overveje en weekend eller måske en hel uge, hvor du lader batterierne op og får slappet af, både fysisk og mentalt. Det kan være en ferie eller blot en weekend foran pejsen i et sommerhus. Bare du ikke glemmer at lytte til dine behov.

En kort pause fra det hele, vil også komme dig til gode i slutningen af måneden. Fra d. 18. November og resten af måneden, ser universet ud til, at ville dig det bedste når det kommer til sex og partnerskab. Både kærlige Venus og stærke og dominerende Mars positionerer sig gunstigt og hvis du er single, bør du hoppe i ud i verden med åbne arme, jagtsæsonen er startet for dit vedkommende og der er næsten garanti for en god fangst. Hvis du er i et forhold, om det går godt eller dårligt, så vil tingene med garanti gå i den rigtige retning i sidste del af November. Giv jer endelig tid til hinanden og prøv at åbne op for hinanden.  Måske har der været gnidninger eller diskussioner i ikke har fået lukket. Lad kosmos komme jer til gode og få lappet de huller der måtte være – du vil mærke overskuddet til kompromisser og din energi og charme vil give din partner samme egenskaber.

Fisk – November, 2017
4 (80%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her