HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Fisk – Januar, 2017

Fisk – Januar, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

 

Forvent intet mindre end at starte det nye år med at føle dig lækker og smuk.Venus rykker ind i fiskens tegn den 3.januar og bliver i tegnet indtil den 3.februar. Dette betyder at du kan forvente at få boostet din selvtillid og din mere lokkende evner. Der vil være et magisk kraftfelt over dig, som vil hjælpe med at tiltrække og charmere de folk du sætter dig for, at få opmærksomhed fra. Hvis du er single, så er det nu du skal ud og møde folk. Inden du er på vej ud af døren, så er et godt råd, at vente til efter den 8.januar, hvor Merkurs placering vil være i dit favør. Før denne dato, kan der hurtigt opstå fejlkommunikation og din selvtillid og charme, kan blive misforstået af venner og kollegaer.

Hvis du har børn, så er dette muligvis en tid hvor der kan følge en hovedpine eller to med i opgaven med at være forældre. Dette vil finde sted omkring den 12. Januar og vil højst sandsynligt involvere uforudsete udgifter i forbindelse med børnene eller barnet. Det vil kort slå dig ud af kurs, men du vil finde en løsning som fungerer.

En anden mulighed kan også være, at du dater en som du er ved at være klar til at frigøre dig fra. Hvis kærligheden ikke længere er der, så er der ingen mening med at i spilder hinandens tid. Det er på tide at komme videre, hver for sig. Hvis du på den anden side er hovedkulds forelsket, så vil i måske opleve et kærlighedsdrama uden dets lige. Det kan virke voldsomt, men i vil komme igennem problemerne og der vil være en intens genforenings seance.

Fisk – Januar, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her