Fisk – August 2019

Der er intet som en spandfuld kærlighed til at kickstarte din måned, så hvorfor ikke dykke ned i kærligheden og lade dig opsluge af den energi og det overskud, den giver dig? For den ellers mystiske Fisk er der lige nu kraftige kærlighedsenergier i dit felt, og det mærker du ved øget opmærksomhed og komplimenter, som potentielt kan udvikle sig og blive til en hed romance, hvis du er heldig. Det skyldes primært, at Venus, planeten for kærlighed, sniger sig ind i dit 5. hus for nydelse og ægte kærlighed d. 10. August. Her vil hun forblive indtil d. 6. August, så er du single er det bare om at komme ud og flirte dig frem til den eneste ene. Chancen for, at han eller hun er lige om hjørnet, er større end du aner. Et godt råd: sænk paraderne, så får du bedre øje på vedkommende!

For den hengivne Fisk, der allerede er i et fast forhold, vil konstellationen byde på øget ømhed i forholdet, som vil danne grobund for dybe samtaler og stærkere bånd. Er du ny i et forhold, vil dette uden tvivl blive afgørende for resten af jeres forhold. D. 21. August omfavner Venus Neptun i din sektor for ægte kærlighed. Dette kan hvirvle store følelser som dyb kærlighed og hengivenhed op, og du kan måske blive forbløffet over, hvad dit hjerte er i stand til at rumme. Lad dig ikke skræmme af det!

Al den kærlighed vil naturligt lede din opmærksomhed hen på familieliv og børn. Her vil en smuk solformørkelse skabe klarhed, eftersom denne vil falde i dit 4. hus for hjem og familie d. 15. August. Hvad end du drømmer om en renovering af hjemmet eller beslutter dig for at planlægge en større familiesammenkomst eller familieferie, så kan du roligt gøre det nu. Det vil kun bringe jer tættere sammen.

Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks