HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » horoskoper » Vægt

Stjernetegn: Vægt


Element: Luft. Planet: Venus.
Karaktertræk: Retfærdig, balanceret og æstetisk.

Vægten har brug for balance i sin tilværelse – og dette mere end noget andet stjernetegn. Og netop derfor er vægtene i stjernebilledet utrolig godt passende på alle, der er født stjernetegnet Vægten. For Vægten er det vigtigt at holde en stabil balance mellem de forskellige dele af livet. Balancen mellem arbejde og personlig tid skal helst være perfekt. Ligeledes skal balancen mellem det åndelige, fysiske og følelsesmæssige liv holdes. På baggrund af alt dette kan Vægten en gang imellem virke lidt ubeslutsom eller måske knap så entusiastisk, når det kommer til at træffe en beslutning. Vægten skal først veje de forskellige dele mod hinanden før, den er parat til at træffe det endelige valg. At Vægten tænker sådan, er godt for alle andre involverede i processen, idet man siger; Når Vægten først er blevet enig med sig selv og har truffet det rette valg – ja, så er det ligeledes til alle andre involveredes fordel. Vægten går op i at tilfredsstille folk omkring den.

Vægten er mest glad, når den er fyldt med fred og ro. Den opnår automatisk en harmonisk balance i sig selv, som den ynder at udforske etisk og filosofere over. Vægten er typisk charmerende og folk nyder dens selskab. Den bliver normalt kun trist til mode, når den føler, at folk har behandlet den uretfærdigt. Vægten kan have brug for at meditere for at opnå den indre ro og balance, som den trives ved. Dermed bliver den ydre del også afbalanceret på den rigtige måde. Mange Vægte elsker at dyrke motion, som indeholder et mentalt komponent som f.eks. yoga, bueskydning eller maraton.

Gode sider: Vægten kan altid genkende hvad, der er fair, den kan tale i lang tid om de ting, der interesserer den. Vægten træffer næsten altid beslutninger, der er rimelige og til gavn for alle. Man kan trygt sige, at Vægten ofrer sig for de andre.

Mindre gode sider: Vægten kan være ret længe om at træffe et valg, hvilket for udenforstående kan virke som mangel på interesse eller ren og skær dovenskab, den kan være svær at diskutere med, idet Vægten normalt holder etisk og moralsk fokus mens andre går mere ”farvet” til sagen. Vægten ønsker ikke at lede an, men er glad for at være indflydelsesrig.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP
Dagens horoskop
3.8 (76.5%) 1366 vote[s]
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks