HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » horoskoper » Vædder

Stjernetegn: Vædder


Element: Ild, Planet: Mars.
Karaktertræk: Modig, energisk, viljestærk, kommanderende. Ønsker ofte at anføre, selvom det ville være bedst at følge.Vædderen har stor gennemslagskraft og er fuld af liv og energi, hvilket betyder at Vædderen kun sjældent siger nej til en udfordring. En person med stjernetegnet Vædder er nysgerrig af natur og født med en meget stærk fornemmelse for- og stræben efter retfærdighed. Personen udmærker sig typisk ved konkurrencer – både når der er tale om fysiske og psykiske kategorier. Udfordringen er det eneste, der tæller.  Hvis Vædderen har en chance for at vinde en præmie eller vise andre, at den er den bedste, bliver Vædderen hård at hamle op med.

Vædderen føler sig mest i live, når den er i kontrol og leder andre. Hvis den har at gøre med andre, som besidder en lederposition, men virker svagere end Vædderen selv, kan den hurtigt blive utålmodig og bidsk i sit udtryk. Vædderen bryder sig sjældent om, når andre fortæller den hvad, den skal gøre. Specielt hvis den anden person synes mindre talentfuld end Vædderen selv.

Vædderen har elementet Ild, der betyder, at de typisk er i besiddelse af ildens karakteristika: Varme, Liv og Lys. Vædderen er til tider meget impulsiv og den kan have et hidsigt temperament. Inderst inde ønsker Vædderen at beskytte, så hvis den har gjort nogen ondt, vil den være den første til at rette fejlen og undskylde. Vædderen er altid optimistisk og ses næsten aldrig hænge med næbbet, eller rettere hornene. Og netop derfor bryder Vædderen sig mindre om dem, der går rundt og har ondt af dem selv.

Gode sider: Fyldt med energi, ser intet problem i at arbejde flere timer med den samme opgave, yderst initiativrig og innovativ, elsker at gå på opdagelse, grundig og omhyggelig med en udsøgt evne til at se klart i slørede øjeblikke. Vædderen lever stærkt, elsker med hele hjertet og nyder livet i fulde drag.

Mindre gode sider: Intolerant til tider, kan virke selvglad og egoistisk, utålmodig omkring andre. Vædderen kan virke stædig og arrogant, hvis den ikke får sin vilje – og desideret uhøflig, hvis den ikke modtager anerkendelse for sit arbejde.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP
Dagens horoskop
3.8 (76.5%) 1366 vote[s]
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks