HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Stjernetegn: Tyr


Element: Jord. Planet: Venus.
Karaktertræk: Nydelses-søgende, elsker at være i kontrol, pålidelig, jordnær, svagt provokerende, trives godt i naturen.

Tyren er fredelig og metodisk i sin måde at være på. Den handler oftest meget selvsikkert i alle aspekter, den er afslappet og den er rigtig god til at indtage de mange nydelser omkring den. Den typiske Tyr har høj fokus på mad og drikke samt sex og luksuriøsitet. Specielt luksuriøsitet er Tyren mere end villig til at arbejde hårdt for at opnå. Der går længe, før Tyren bliver vred, men den kan komme ud af balance følelsesmæssigt, hvis den bliver forstyrret midt i noget vigtigt. Tyren sigter efter høj stabilitet i dens eget liv samt i de personer, den omgiver sig med. Tyren tager sig altid god tid og har aldrig travlt med at finde ud af hvad, den skal i livet eller hvor, den ønsker at rejse hen. Den foretrækker at bo på landet, hvor den kan nyde naturen i fred og ro. Den er bundet op med elementet Jord, der betyder at Tyren føler sig bedst tilpas i rolige, naturlige omgivelser.

For Tyren tager det altid lang tid at finde sig til rette og hengive sig i et forhold – men når den endelig gør det, kan det meget vel være for altid. De fleste mænd, der er født i Tyren, forbliver gift med den samme hele livet og er dybt dedikerede til deres venner og familie. Det samme gør sig gældende for kvinder, der er født i Tyren. De er yderst hengivne, men hvis hun føler, at hendes hengivenhed bliver taget for givet eller hendes affektion mangler påskønnelse, vil hun forlade ham med tiden.

Gode sider: Afslutter næsten altid hvad den starter, den er en dygtig tænker og træffer som regel den rigtige beslutning, generelt fleksibel og har nemt ved at tilpasse sig nye tilstande – specielt hvis der er luksus, sex eller andre slags komfortable frynsegoder involveret som konsekvens heraf. Tyren har let til latter og elsker mere end noget andet at tilbringe tid med sin familie.

Mindre gode sider: Tyren kan være utrolig stædig, når det kommer til at få trumfet dens egne ideer igennem. Den kan være ret svær at arbejde sammen med generelt. Tyren forventer at blive betragtet som leder på jobbet. Hvis den ikke bliver det, kan det gå galt. Tyren kan finde på at nægte at arbejde eller helt sabotere projekter. Den vil desuden gå langt, når det kommer til kærlighed – og nogle gange for langt ved at skade forhold mellem andre, som den ikke betragter som værdigt på baggrund af personen, der er lederen i forholdet.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

Læs om alle stjernetegnene her

Dagens horoskop
3.8 (76.5%) 1366 vote[s]
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks