HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » horoskoper » Stenbuk

Stjernetegn: Stenbuk


Element: Jord. Planet: Saturn.
Karaktertræk: Ambitiøs, tidsløs, beregnende og fremdrivende.

Personer, der er født i stjernetegnet Stenbukken, har ligesom selve dyret en tendens til at klatre højere og højere op mod toppen – uden at miste fodfæstet. Stenbukken er yderst målrettet og den eneste, der kan få tingene til at lykkes på trods af selv den sværeste modgang. Den vil ganske enkelt knokle bagdelen ud af bukserne for at nå sit mål. Med denne mængde succes og selvdisciplin er det kun naturligt, at en stor mængde historiske videnskabsmænd og verdensledere har været født i stjernetegnet Stenbukken.

Succes gennem præstation og opfyldelse af mål betyder alt for Stenbukken og derfor har den en tendens til at se meget alvorligt på liv og karriere, hvilket gør den intolerant overfor dem, som ikke gør. Stenbukke sidder typisk i tænketanke, hvor de trives glimrende ved et højt akademisk niveau. Stenbukken er den fødte leder, diplomat, matematiker og politiker. Den vogter over sit hjerte, så godt den kan – men får man kæmpet sig tæt nok på, vil man indse, at det var det hele værd.

Gode sider: Når det kommer til logiske, realistiske beslutninger, kan man betragte Stenbukken som en slags superhelt. Den kan håndtere bureaukrati eminent flot og altid holde hovedet koldt. I politiske grupper har den normalt en central rolle og den er værdsat af gruppens andre medlemmer, som let kan anerkende dens værd. Stenbukken er familieorienteret, men hvis familien virker skadeligt eller utilstrækkelig, kan den finde på at holde sig helt væk. Den er tør, når det kommer til humor – så kun dem, der griner af alt, vil grine med, skulle den forsøge sig med en vittighed. Med sit overlegne intellekt og sine gode analytiske og matematiske evner, plejer Stenbukken at være kraften bag en velfungerende forretning eller politisk organisation.

Mindre gode sider: Utrolig interesseret i det store billede, men også de små detaljer, der skaber det. Stenbukken kan derfor virke kedelig på andre, som ikke forstår dens natur. Følelsesløs på overfladen, mens det hele tumler rundt indeni. Den kan ofte virke nærig og egoistisk og andre kan mistænke den for at ville gemme oplysninger for egen vindings skyld. Stenbukken hader at tage fejl og kan – hvis dette er tilfældet – helt nægte at se kendsgerningerne i øjnene.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP
Dagens horoskop
3.8 (76.5%) 1366 vote[s]
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks