HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » horoskoper » Skytte

Stjernetegn: Skytte


Element: Ild. Planet: Jupiter.
Karaktertræk: Kreativ, glad, ubekymret og eventyrlysten.

Skytten er i virkeligheden en kentaur. Den er kendt i mytologien for at være halv mand og halv hest. Den er i besiddelse af bue og pil, og det siges, at den bevæger sig ved at skyde en pil afsted og derefter ride hen, hvor pilen lander. Her samler den pilen op og fortsætter på samme måde, indtil den har nået sit mål. Personer, der er født i stjernetegnet Skytte, elsker typisk at rejse rundt i verden, gå på opdagelse, lære nye ting i livet og møde en masse nye, spændende mennesker.

Skytten har brug for at være fri – og dette er både fysisk og metaforisk ment. Skytten er har det værst, når den er tvunget til at udføre den samme rutine i dagligdagen – dag efter dag. Hvis den ikke har nok variation i livet, kan den blive urolig og man kan risikere, at Skytten ”spænder sin bue og rider videre”, hvis man ikke tager højde for dette. Skytten rejser meget og er nysgerrig efter at opleve nye ting – og netop derfor er det normalt sjovt for andre at være omkring den – og den har sædvanligvis et stort antal venner. Skytten stiller spørgsmålstegn til alt i livet og mener, at alle andre bør gøre nøjagtig det samme.

Gode sider: Meget intelligent, elsker at være blandt intelligente personer, nyder at lære nye ting i livet, elsker at rejse ud og opleve nye steder og nye eventyr. Skytten er kreativ som ingen anden, så derfor kan den let og livagtigt genskabe de oplevelser, den har haft undervejs. Samme kreative og gengivende metode behersker den, når det gælder menneskelige relationer, familielivet og arbejde. Skytten bliver let åndeligt inspireret og den er den type person, man ville kunne forvente tage afsted til Thailand for at meditere med buddhistiske munke i et tempel eller til Indien for at studere yoga.

Mindre gode sider: Såfremt man begrænser en Skytte ift. plads og tid, vil Skytten formentlig blive mindre villig til at samarbejde med én. Skytten har det med at finde på fantastiske og episke planer, men sværere har den ved at føre de samme planer ud i livet. Den er vel at mærke i stand til det, men den lader sig let distrahere af en anden plan eller noget helt tredje, der fanger dens opmærksomhed og pirrer dem nok til at vige bort fra deres indledende plan. Des mere eventyr og spænding, der er i en plan – des større er chancen for at Skytten vil hoppe med på vognen. Skytten betragter normalt kun det store billede, og finder de små detaljer kedelige.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP
Dagens horoskop
3.8 (76.5%) 1366 vote[s]
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks