HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » horoskoper » Skorpion

Stjernetegn: Skorpion


Element: Vand. Planet: Pluto.
Karaktertræk: Elsker ekstremer, krævende, lidenskabelig og reflekterende.

Skorpionen foretrækker at tænke og leve i fred. Den bliver kun aggressiv, hvis den bliver provokeret tilstrækkeligt, men der skal heldigvis en del til. Den elsker at tilbringe tid alene og kan godt blive meget irriteret, hvis man ikke lader den være i fred. Skorpionen er ekstrem god til at holde på en hemmelighed og oplever det samlede spektrum af menneskelige følelser stærkere end alle andre. På baggrund af dette kan de være kræsne med at hjælpe andre med problemer, men når de endelig vælger at gøre det, gør de det hele vejen igennem. Skorpionen kan finde på at sige tingene råt for usødet, hvis den mener, at man har brug for at høre det.

Skorpionen er ikke bange for at prøve noget nyt. Ofte kaster den sig ud i handlinger, ingen andre ville turde. Folk med tegnet Skorpion er derfor altid at finde iblandt de nyeste vovehalse-sportsgrene som f.eks. basejumping og faldskærmsudspring. De har næsten altid noget at bevise overfor dem selv, hvilket gør dem sunde mentalt og erfarne personer at omgås. Og netop dette gør, at folk med stjernetegnet Skorpion, opnår en gennemgribende selvbevidsthed tidligere i livet end andre. Skorpionen er meget interesseret i hvad, folk går og tænker på og positionerer sig derfor ofte i funktioner, hvor denne slags information er tilgængelig.

Gode sider: Skorpionen er ekstremt god til at vise selvkontrol og derfor forventer den det samme fra alle andre omkring den. Skorpionen er interesseret i andre og udviser disciplin og selvkontrol – specielt når det kommer til at beskytte andre. Den er yderst gavmild og forventer det samme fra andre omkring den. Skorpionen føler sig bedst tilpas, når den er i kontrol. Den ønsker ikke at dominere, men den ønsker bestemt at være leder. Sidstnævnte gør sig gældende for både kvinder og mænd, der er født i stjernetegnet Skorpion.

Mindre gode sider: Skorpionen kender ikke rigtig til tilgivelse, det siges at Skorpionen opfandt ordet ”hævn”, så når den først er blevet forrådt, er der sjældent nogen vej tilbage. Kvinder, der er født i dette stjernetegn, er værre end alle andre og det er ikke unormalt, at der skal gå flere årtier før, kontakt med familie eller venner kan genoptages. Skorpionen er desuden en pessimist af rang, der ofte ser problemer, hvor der ingen problemer er. Dette kan få den til at virke mistænksom eller paranoid overfor andre.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP
Dagens horoskop
3.8 (76.5%) 1366 vote[s]
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks