HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » horoskoper » Løve

Stjernetegn: Løve


Element: Ild. Planet: Solen.
Karaktertræk: Gavmild, beskyttende, organiseret og smuk.

Løven er kendt for at være dyrenes konge – og det passer rigtig godt til de personer, der tilhører stjernetegnet Løve. Personen er afslappet, stolt og i kontrol. Løven bærer tit ansvaret, selv når det ikke ser sådan ud for andre. Løven har en tendens til at nyde at slappe af – og gerne et sted, der er varmt og behageligt. Den ser desuden helst på det store billede – fremfor de mindre dele, der skaber det. Løven har sjældent tid til at fordybe sig i komplicerede eller kedelige ting. Løven er en født leder og klarer sig sjældent godt i situationer, hvor den finder sig selv tildelt en anden rolle.

Kærlighed betyder alt for Løven. Dette stjernetegn lever for at elske og blive elsket. Den ønsker at blive bedåret og endda tilbedt – så hvis dette er fortjent, men ikke finder sted, bliver Løven såret. Alle Løver ønsker at blive værdsat og bemærket.

Løven har elementet Ild, der gør den til et varmt, lysende individ, som bruger disse energier til at tiltrække andre. Når balancen i en social kreds mellem andre og Løven er god og ligedelt, vil alle andre omkring Løven føle sig ligeværdige og lige så vellidt som Løven selv.

Gode sider: Løven plejer at være anstændig og ærlig. Den vælger altid at gøre det rigtige – selvom den står i en svær situation, elsker at organisere sig og finde værdierne i folk omkring den. Løven er et luksus-dyr og stræber efter rigdom og materielle goder. De, der er afholdt af Løven, bliver normalt tildelt rigeligt af løvens “rov”. Den accepterer stort set alle den møder indledningsvis, men begynder derefter at danne de egentlige, langvarige relationer.

Mindre gode sider: Løven synes så godt om sig selv, at det for nogen kan synes at tangere arrogance. Hvis den ikke er tilfreds med hvad den har, kan Løven have en tendens til at gøre det hele lidt mere ekstravagant, end hvad godt er. Deres trang til at føre an og lede kan virke kvælende på familie og venner, der som resultat kan finde på at forlade Løven, der mere end noget andet hader at være alene. Løven elsker sin familie og sociale gruppe af venner, så skilsmisse og uvenskab kan være utrolig skadende for den.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP
Dagens horoskop
3.8 (76.5%) 1366 vote[s]
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks