HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » horoskoper » Krebs

Stjernetegn: Krebs


Element: Vand. Planet: Månen.
Karaktertræk: Følelsesladet, gruppe- og familieorienteret, tryghedssøgende.

Krebsen symboliserer dette stjernetegn særdeles godt – for ligesom at krabben bærer sit skjold rundt på ryggen, således gør den typiske person, født i stjernetegnet Krebs det også. For den typiske Krebs handler det hele nemlig om familie og hjemmet. Den er derfor yderst loyal og dedikeret til sin vennekreds og familie. Og ligesom krabben for det meste bevæger sig sidelæns – i stedet for at bevæge sig lige frem – gør den typiske Krebs det også. Krebsen bevæger sig typisk i forskellige retninger for at nå sit mål eller for at undgå konfrontationer. Hvis man skal fortsætte med at bruge symbolik, kan man sige, at Krebsen har en tendes til at gribe fat med kløerne og holde fast i de ting, der gør den glad – og aldrig give slip. Nøgle-egenskaben ved personer, der er født i stjernetegnet Krebs, er at de har et behov for at være nødvendige for andre. De ønsker dermed, at andre behøver dem. Krebsen har brug for at vide, at den betyder noget for andre og at den føler sig tryg og sikker i dette tilhørsforhold eller kærlighed.

Modig og beskyttende er nok Krebsens bedste karaktertræk, mens generthed og uanmeldt humørsyge ikke tjener Krebsen særlig godt, hvis den føler sig umættet følelsesmæssigt. Krebsen er af elementet Vand, der gør den mystisk og dyb, men også blid og omsorgsfuld.

Gode sider: Krebsen har en besynderlig humoristisk sans, der kommer til udtryk, når andre ikke kan se noget sjovt i situationen, den er ekstrem god til at lytte og har stor medfølelse for andre og netop derfor, drager Krebsen andre til sig, idet de kan fornemme, at Krebsen vil lytte og forstå. Krebsen er en ægte ven og den mest loyale af de tolv. Den vil aldrig gå bag din ryg eller bruge jeres venskab til egen fordel. Den er super pålidelig og ærlig og vil derfor altid svare dig ærligt, selvom den ved, at du muligvis ønsker dig et andet svar.

Mindre gode sider: Hvis Krebsen føler, at den er ved at miste en, den holder af, kan den blive ekstremt humørsyg og meget usikker. Dette gælder både for kærlighed og venskaber. Krebsen vil normalt aldrig lyve, men dens dybtliggende usikkerhed kan i nogle tilfælde forårsage, at den kommer til det – uden at ville det. Den er nemlig utrolig bange for at være alene.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP
Dagens horoskop
3.8 (76.5%) 1366 vote[s]
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks