HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » horoskoper » Jomfru

Stjernetegn: Jomfru


Element: Jord. Planet: Merkur.
Karaktertræk: Bestemt, kritisk, logisk, pligtopfyldende og praktisk.

Folk, med stjernetegnet Jomfru, er generelt rolige og fattede. På overfladen virker de meget høflige og lette at omgås, men under overfladen hersker der en storm af tanker og følelser. Aktiviteten er altid i højt gear, så Jomfruen tænker, vurderer og beregner alt omkring sig konstant. Jomfruen elsker at fordybe sig i ingenting og så få det til at blive til noget. Den har et øje for detaljer udover det sædvanlige og kan især lide at opfinde ting, der ikke kun er praktiske, men også har ekstra dybde og skønhed.

Jomfruen har intet imod at være alene en gang imellem, når bare den ved, at den er værdsat og til gavn. Den udviser stor sympati og er god til at lytte. Desuden er Jomfruen god til at vise initiativ og hjælpe andre, der er i nød. Jomfruens medfødte godhed gør det let for andre at udnytte den. Oftest ender det med, at Jomfruen arbejder eller foretager sig for meget. For Jomfruen er det uhyre vigtigt, at den overvejer situationen før, den bliver en del af den. Det kan nemlig ende galt.

Jomfruen har elementet Jord, som betyder at den er god til at skabe noget fra jorden med egne hænder. Den elsker iøvrigt at være på landet. Den har ikke tendens til at være højrystet eller kommanderende, men er et fremragende strategisk indslag til ethvert hold, der vil nå i mål. Dog kan Jomfruen let komme til at overbebyrde sig selv, hvilket i yderste tilfælde kan komme til at gå udover selve arbejdet.

Gode sider: Jomfruen har et godt hjerte, venlig og tålmodig, elsker at grine og have det sjovt. Jomfruen er kun sjældent den højtråbende, opmærksomhedskrævende type, snarere er den en stærk type, der ikke siger mere end nødvendigt. Den er kreativ og elsker sin familie. Mænd, der er født i stjernetegnet Jomfruen, vil aldrig forlade sin partner – dog kan det ske, hvis han føler sig forrådt. Og kvinden, der er født i stjernetegnet Jomfruen, er en dedikeret og talentfuld forælder, der endda har tendes til at hjælpe andre børn end hendes egne.

Mindre gode sider: Jomfruen går meget op i sundhed og ernæring – og ikke kun dens egen. Dette er egentlig fint, men det kan tage overhånd for mange og føre til lettere fanatisk tænkning. Jomfruen kan desuden være meget kritisk og fordømmende overfor andre, der ikke arbejder eller forholder sig til en given situation, som Jomfruen havde ønsket det. Jomfruen har stærke meninger og deler dem frit med andre – også når det ville være klogere at lade være.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP
Dagens horoskop
3.8 (76.5%) 1366 vote[s]
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks