HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » horoskoper » Fisk

Stjernetegn: Fisk


Element: Vand. Planet: Neptun.
Karaktertræk: Lidenskabelig, følsom, energisk og sympatisk.

Fisken lever typisk på et dybt, mystisk og hemmelighedsfuldt sted. Den er en vaskeægte dag-drømmer og kan kun sjældent realisere sine drømme i virkeligheden – til trods for at idéerne og planerne ofte betragtes som geniale. Fisken er glad og rig på indre energier, som kun de færreste får mulighed for at blive introduceret for. Den er et af de mest omsorgsfulde stjernetegn og bryder sig bestemt ikke om at se andre ulykkelige.

Den er en trofast medarbejder og de fleste Fisk bliver på deres arbejdsplads i årtier, hvor de fleste andre personer skifter job, når det passer dem. Den samme stabilitet gør sig gældende for Fiskens relationer til folk. Nogle finder det svært at lære Fisken at kende, idet der plejer at gå lidt tid før, den åbner op og deler sin lidenskab og sine idéer med andre. Fisken kan være ekstrem religiøs og kan have en tendens til at lade sin tro stå i vejen for andre vigtige elementer i tilværelsen som f.eks. venner, job og familie, hvilket kan påvirke Fiskens relationer uhensigtsmæssigt på sigt.

Gode sider: Fisken er empatisk og føler næsten altid med andre, hvis deres liv ikke går, som det skal. Den ønsker at hjælpe dem, der er mindre heldige og ser sig ofte involveret i dramatiske situationer uden at have haft intentioner derom. Det kan ikke ses på overfladen, men Fisken er venlig og omsorgsfuld og kan føle andres smerte dybt. Fisken er desuden fantasifuld og kreativ, men dette bliver typisk udløst af andre.

Mindre gode sider: Fisken kan virke kronisk bekymret, fordi den netop føler andres smerte dybt. Den kan endda bekymre sig over ikke at være bekymret. Denne tendens til at bekymre sig kan føre til ubeslutsomhed, idet Fisken bekymrer sig for, om beslutningen den står over for at træffe, er den rette. Fisken ønsker aldrig at såre nogen, så derfor kan den endelige beslutning være utrolig svær at træffe. Fisken er en af de bedste supportere, men bør sjældent lede. Fisken kan have svært ved at fuldføre opgaver på job eller i dens personlige tilværelse og har derfor brug for et supplerende stjernetegn til at hjælpe den med at eksekvere sin beslutning.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP
Dagens horoskop
3.8 (76.5%) 1366 vote[s]
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks