HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Gratis horoskop og stjernetegn

Gratis horoskop og stjernetegn

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

De fleste hjemmesider tager sig betalt for at videreformidle astrologiske budskaber. Men det gør vi ikke. Vi laver ikke personlige horoskoper og tager os betalt for det, ej heller udbyder vi astrologisk software – vi tilbyder kun én ting – og det er dit eget gratis horoskop. Om dette så er dit gratis horoskop for dagen, ugen eller måneden, bestemmer du selv. Ligeledes tager vi os ikke betalt for at lave årshoroskoper eller kærligheds horoskoper. Redaktionen anser denne hjemmeside som et hobby-projekt, som vi i dén grad brænder for. Alle tilknyttede har andre indkomstkilder. For dig betyder dette, at du ikke vil komme til at blive mødt af annoncer og reklamer, som ikke er relevante for dig. Vi etablerer udelukkende samarbejder med højt relevante udbydere af yderst relevant materiale til målgruppen. Vores mål er at oprette nogle forhandler-aftaler, som du således kan nyde godt af på sigt. Det første, du skal gøre, er dog at besøge vores hjemmeside og læse dit gratis horoskop og skrive dig op i vores nyhedsbrev. Dette vil vi bruge til at underrette dig om specielle tilbud på astrologi bøger samt mange andre højrelevante  produkter.

Et gratis horoskop er ikke lig med et mindre godt horoskop. Hvis du lægger mærke til det, ligner de fleste horoskoper hinanden – også gratis horoskoperne. Dette er ganske enkelt fordi, at alle astrologer stort set tyder horoskoperne ens. Men en ting, du måske har bidt mærke i, er at mange af ugeblads-horoskoperne er identiske. Dette skyldes enten kopi-arbejde eller at de er ejet af samme koncern. Et gratis horoskop bliver ikke mere spændende at læse, når det ligger på 7 forskellige sider, men ikke desto mindre holder det stadig lige så godt stik som alle andre horoskoper – når bare det er tydet ordentligt. For at læse dit gratis horoskop skal du først vælge dit stjernetegn og det kan du gøre ved at klikke her. Så mangler du blot at vælge hvilket gratis horoskop, du ønsker at læse. Rigtig god fornøjelse!

Gratis horoskop og stjernetegn
4.5 (89.41%) 17 vote[s]
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks