HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Find dit stjernetegn

Find dit stjernetegn

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Alle tolv stjernetegn – find dit her

Stjernetegn er bestemt ift. jordens bane om solen og er opkaldt efter de stjernebilleder eller konstellationer, som mennesket i mere end to årtusinder har kunne genkende på stjernehimlen. De samme billeder er vendt tilbage på himlen på de samme tidspunkter hvert eneste år. I gamle dage – før vi havde opfundet kompas, radar eller google maps – har folk brugt stjernebillederne til at navigere med på havene. De er også blevet brugt til at bestemme de bedste tidspunkter for at så og høste i landbrug og meget andet. Vædderen er det første stjernetegn af de 12, fordi perioden starter det øjeblik på året, hvor nat og dag varer lige længe. Det vi kender som forårsjævndøgn.

5 egenskaber ved dit stjernetegn

Du kan vælge dit stjernetegn i videoens menu til højre eller på en af de små hvide prikker i bunden af videoen

Del meget gerne videoen.

Kunne du tænke dig dit stjernetegn som et smykke eller give det til en du holder af?

Så tag et kig på vores shop her.

12 stjernetegn – læs om dem her

Alle 12 stjernetegn er bundet sammen med ét ud af fire elementer, som er Luft, Vand, Jord og Ild. Herudover kan et stjernetegn være feminint eller maskulint, aktivt eller passivt samt positivt eller negativt. Disse elementer er utrolig vigtige og fortæller en masse omkring de typer personer, vi grundlæggende er. Du kan formentlig genkende et eller flere personlighedstræk hos dig selv eller folk omkring dig, hvis du læser om deres eller dit eget stjernetegn.

Du kender med garanti din fødselsdato og den skal du nu bruge for at finde det stjernetegn, du er tilknyttet. Du kan også læse om din familie og venners stjernetegn og horoskop, hvis bare du ved hvornår, de er født. Herunder har vi listet alle 12 stjernetegn med datoer, så du let kan danne dig et overblik og klikke videre.

Find dit stjernetegn
4 (80.31%) 192 vote[s]

2 kommentarer

  1. Gratis horoskop hos Rinalda er svindel. Det er det samme “hun” skriver til alle – så bliv ikke bange for hvor dårlig din fremtid ser ud, det er kun for at “hun” kan hjælpe dig ud af din forfærdelige situation, som så efterfølgende koster penge !!!

  2. God 5 stjernet for mig. Hjalp mig med at finde min lillesøsters stjernetegn

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Enter the text from the image below
 

Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks