Dit horoskop kan måske fortælle, om du får forkølelsessår!

Op mod 80% af alle voksne danskere lider af forkølelsessår, som er forårsaget af den frygtede og meget smitsomme virus herpes. Det vurderes endvidere, at omkring hver 5. voksne dansker lider af herpes på kønsdelene, også kendt som herpes genitalis. Men hvorfor er der nogle mennesker, som aldrig får forkølelsessår, mens andre døjer med det flere gange om måneden? Kan dit stjernetegn og horoskop sige noget om, hvorvidt du er i risikogruppen for at få forkølelsessår eller ej?

herpes

Har du først haft forkølelsessår én gang, så ved du, hvor ubehageligt det er. Døjer du med tilbagevendende udbrud af herpes, så er du sikkert også bekendt med følelsen af at blive betragtet af folk på gaden, der har blikket fæstnet på det lige netop dét sted, hvor det grimme sår har valgt at pryde dit ansigt. Her i artiklen ser vi nærmere på, om der er en sammenhæng mellem dit stjernetegn og antallet af herpesudbrud og om dit personlige horoskop kan forudsige dit næste forkølelsessår.

Der er nogle astrologer, som mener, at eksempelvis Tyren er mere tilbøjelig til at lide af herpes genitalis end andre stjernetegn, men det er aldrig blevet videnskabeligt bevist. Man kan derfor ikke sige med garanti, at der er nogen reel sammenhæng mellem dit stjernetegn og hvorvidt du kan blive ramt af herpes og forkølelsessår eller ej. I bund og grund kan alle mennesker så vidt vides blive smittede med herpesvirus.

Til gengæld ved vi med garanti, at der godt kan være en sammenhæng mellem kvinders “månecyklus” (menstruationscyklus) og herpesudbrud. Mange kvinder døjer med hyppigt tilbagevendende udbrud af herpes, som typisk viser sine første tegn i dagene op til menstruationen. Der er indtil videre ingen officiel forklaring på dette fænomen, men mange astrologer vil mene, at der er en helt åbenlys sammenhæng mellem disse udbrud og månens påvirkning af kvindekroppen. Måske kender du også til følelsen af at sove mere uroligt og have meget livagtige drømme, når det er fuldmåne?

Der er formentlig ingen babyer, som er mere i risikogruppen for at fødes med herpes end andre baseret på deres stjernetegn. Sammenhængen mellem forkølelsessår og stjernetegn skal nok snarere findes i de skiftende stjernekonstellationer og deres påvirkning af krop og sind, end i hvorvidt det enkelte stjernetegn er mere eller mindre udsat for smitte og udbrud end andre.

Er du først blevet smittet med herpesvirus, bærer du rundt på smitten og risiko for udbrud resten af livet. Herpes kan ligge i dvale i dit nervesystem i årevis, men i perioder hvor stjernerne spiller os et puds – eksempelvis når der er tale om “Mercury retrograde” – kan vi som mennesker godt opleve at få flere forkølelsessår eller udbrud af herpes genitalis end ellers. Det hænger sammen med, at herpesudbrud ofte ses i forbindelse med stressede perioder eller tider med et kompromitteret immunforsvar.      

Når man kigger i stjernerne og får lagt et personligt horoskop, vil en astrolog altså ikke kunne sige med sikkerhed, hvornår dit næste forkølelsessår vil dukke op, men astrologen kan måske sige noget om, hvornår du skal være ekstra opmærksom og passe godt på din krop for at forebygge udbrud af herpes. I disse tilfælde kan det være en god idé at tage et kosttilskud i form af L-lysine eller CBD olie. Det er nemt at købe disse tilskud i butikker på internettet og det kan redde dig fra at få et forkølelsessår.

Inden du beskylder stjernerne for dine hyppige herpesudbrud, kan det dog være, at du lige skal tage et kig på din livsstil. Sammenhængen mellem kost, søvn, stress og andre livsstilsrelaterede emner, har nemlig vist at have stor sammenhæng med antallet af udbrud af både herpes genitalis og forkølelsessår. Astrologi kan hjælpe os i mange henseender i livet, men når det kommer til herpes, så må vi nok konkludere, at du kan ikke altid kan bruge dit horoskop som pejlemærke.  

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

ÅRSHOROSKOPER FOR 2024 LÆS HER
+