Årshoroskop Vandmand – 2023

2023 bliver stort set problemfrit takket være dine planters placeringer. Du er i stand til at gøre bemærkelsesværdige fremskridt i livet. Fokuser al din energi på at nå dine mål inden året er omme, specielt hvis du har ambitioner, der indeholder kunstneriske eller kreative elementer.

Se realistisk på alt omkring dig og adskil virkelighed fra det, der ikke er så virkeligt igen. Du skal passe på med at være for utålmodig, både privat og professionelt og forsøg at holde takt og tone, når det føles allersværest.

Vær ikke bange for at gå på kompromis en gang imellem. Folk omkring dig er glade for dig og der er ingen større dramatik i sigte. Dine håb og forventninger får et godt år.

få lagt et personligt årshoroskop eller fødselshoroskop

KARRIERE

I 2023 kan du opleve en del modgang professionelt. Det kan være i forbindelse med opstart af egne projekter eller dine kolleger på arbejdspladsen kan være mindre medgørlige end, de plejer at være. Hold dit bord frit for opgaver og sørg for at lave dit arbejde ordentligt og til tiden.

Hele året igennem bør du være forsigtig omkring dine foresatte og udvise professionalisme – selv når andre ikke gør det. I midten af året kommer din karriere til at lide, men knækket vil gøre dig stærkere, når du kommer ud på den anden side.

Når 2023 er ved at ebbe ud, vil der ske en stor forvandling for dig professionelt.

FORHOLD

2023 vil bringe dig og dem, du holder af tættere sammen. Du vil være hudløs ærlig overfor din partner og i stand til at tale åbent omkring dine følelser. Pas på du ikke siger ting, du ikke kan tage tilbage. Skulle det ske, må du acceptere udfaldet – både negativt og positivt.

Kommunikationen mellem jer er bedre end nogensinde, og planeterne vil bringe romantik og passion i spandevis.

2023 byder desuden på gensidig tillid og lykke i dit forhold. Vær opmærksom på din adfærd og giv ikke din partner anledning til at mistænke dig for slette handlinger. Vigtigst af alt bliver det, at I kommer tættere på hinanden i år.

ØKONOMI

Din økonomi ser fin ud i 2023 – men hold øje med en periode med megen frustration omkring sommeren.

Hårdt arbejde og en fornuftig prioritering er de to nøgler til at stabilt og godt økonomisk år. Dette kan blive en udfordring for dig, idet planeternes konstellation opfordrer til overforbrug og køb af ligegyldige artikler. Dette bør du altid have i baghovedet, når du er ved at lade dig friste – ellers kan det volde dig store problemer.

2023 er rig på gode økonomiske råd fra familie og venner. Du kommer ikke til at stå alene, hvis der opstår økonomisk ustabilitet.

HELBRED

2023 bringer godt nyt om dit helbred. Planeternes konstellation vil holde alvorlige sygdomme borte, mens mindre sygdomme ikke kan udelukkes. Din energi er det mest væsentlige i år, da du vil have masser af den.

Mentalt ser dit helbred fint ud, men omkring november eller december, kan du blive meget ked af en ukendt årsag. Sørg for at spise ordentligt og hold dig i god form – specielt i starten af 2023. Kend din krop og vid hvad, du kan magte mentalt.

Andre horsokoper for jomfru:

Flere daglige horoskoper for jomfru:

Hvem passer jomfruen sammen med?

Årshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Årshoroskop Vandmand - 2023

Tyr stjernetegn 1 - Årshoroskop Vandmand - 2023

Tvilling stjernetegn 1 - Årshoroskop Vandmand - 2023

Krebs stjernetegn 1 - Årshoroskop Vandmand - 2023

Loeve stjernetegn 1 - Årshoroskop Vandmand - 2023

Jomfru stjernetegn 1 - Årshoroskop Vandmand - 2023

Læs alt om jomfruens stjernetegn: