Årshoroskop Vægt – 2021

2021 bliver et år med fokus på de sociale aspekter, familie og venner. Harmoni bliver nøglen i næsten alle henseender og denne byder du velkommen med kyshånd – for den har været bortrejst al for længe.

Nyt på Horoskopnettet: 15 siders unikt personligt horoskop eller et årshoroskop til kun 235 kr (levering 1-2 dage) – Læs mere her

Til trods for modgang vil de fleste ting for dig lykkes i 2021. Der bliver nok at se til på alle fronter – rejser, arbejde og kærlighed – og her får du brug for dine nære og kære til at hjælpe dig, når presset bliver for stort. Omkring midten af året kan du opleve, at presset bliver så stort, at du giver efter en overgang – men du kommer hurtigt op på hesten igen. Dine langsigtede planer bør ikke blive påvirket af en enkelt sløv periode. Din angst og bekymring stammer fra din mangel på ansvar og indsats, men i 2021 bliver det anderledes – både i din professionelle virke og i privaten. Brug året på at bevise overfor dig selv og alle andre, at du har fundet den røde tråd og viljestyrken til at følge den.

KARRIERE

I 2021 bliver din kreativitet din drivkraft. Tag de risici som er nødvendige for at nå dine kreative mål og du vil se rigelig med belønning ved årets udgang. Hold fast i de muligheder du har, da mange af dem ikke nødvendigvis opstår igen. Dette er også året for en bedre honorering. Om denne kommer i form af en lønforhøjelse eller nye aktiviteter, bestemmer kun du. Forsøg at samarbejde med dine kolleger for at nå målet ved alle dine opgaver. Er du ansat, ser året godt ud karrieremæssigt, mens selvstændige bør holde tungen lige i munden for at opnå de bedste resultater.

FORHOLD

For et fuldendt kærlighedsliv ser mulighederne gode ud i 2021. Hav fokus på at værne om din partners velbefindende i år og høst så frugterne sammen! For dem, der endnu ikke har smedet lænker med andre, er der gode chancer for, at et nyt romantisk forhold kan opstå gennem et venskab, der bliver ved med at udvikle sig. Midten af 2021 kan desværre byde på uheld i kærlighed. Her er der tale om misforståelser og ting, som ligger til hindring og er ude af jeres hænder. Det er muligt, at det kommer til, at I går hver til sit, men sidst på året vil lidenskaben bringe jer sammen igen. Pas på med at skynde ting igennem i dit forhold. Jo bedre I har det før sommeren, des bedre får I det efter.

ØKONOMI

I 2021 får du styr på økonomien for alvor. Du vil oparbejde en bedre forståelse for dit forbrug og dine udgifter. Forretningsmæssigt står du til at gå i vækst og nå slutningen af året med lavere til kistebunden. Sørg hele tiden for at have ordentligt styr på de kommende måneder og sæt penge til side til hvad, der end måtte komme af uforudsete udgifter. Pas på med at optage lån i år og forvent et par svære beslutninger investerings mæssigt.

HELBRED

2021 byder på godt helbred og en sund livsstil og et højt humør. Din energi er i fuld flor fra starten af året og hele vejen igennem. En ting, du vil komme til at bemærke, er at du er omringet af optimisme, hvilket også vil gøre en masse andre fra- og tilvalg nemmere at processere for dig. Sørg dog for at holde sind og krop i balance, så filmen ikke knækker undervejs. Få dyrket nok med motion og undgå stress, når kedlerne er ved at koge over. Og sidst, men ikke mindst, skil dig af med dine dårlige vaner.

Artiklen er sidst opdateret 1. oktober 2021