Årshoroskop Skytte – 2023

2023 byder på store ændringer i dit privatliv samt økonomisk. Indtil videre vil du have stor succes med alt, du tager dig til. Pas meget på med at hvile på laurbladene og vær opmærksom på meget kraftige fristelser, der kan få dig ud af kurs. Hold øje med de gode ting, du har i livet og lad dem ikke slippe væk.

Året bliver kreativt og du vil med sikkerhed mindes det med glæde og stolthed. Planeterne giver dig støtte i forhold til dit intellekt og sørger for, at du vil tilegne dig masser af relevant viden. Overordnet bliver året stille og roligt. Tøv ej med at træde til når det gælder om at hjælpe andre.

få lagt et personligt årshoroskop eller fødselshoroskop

KARRIERE

Din professionelle virke vil se store potentialer i 2023. På din arbejdsplads synes du at hænge godt sammen med dine kolleger og foresatte. Teamwork bliver nøglen til faglig succes. Det er det helt rigtige tidspunkt at reflektere over din karriere og dine ambitioner.

Dine projekter bevæger sig fremad med stor stabilitet og ender der, hvor de skal. Der er god chance for, at du vil føle en trang til at lave en stor ændring i din karriere. Mærk efter og tag springet, hvis du føler for det. Sørg for at få ordentligt styr på din prioritering i forbindelse med arbejdet.

FORHOLD

Det ser godt ud med kærligheden i år, men der vil være én periode, hvor du føler dig håbløs og fortabt. Du vil føle dig tilbøjelig til at tage et kritisk valg, men du vil have utrolig let ved at vælge forkert. Hold godt øje med dine følelser.

Første halvdel af 2023 bliver fyldt med lidenskab og romantik. Dette er perioden, du skal bruge på at vise din loyalitet til din partner, og at han eller hun kan stole på dig. Anden halvdel af året bliver nemt og stort set problemfrit. Hvornår den sure periode opstår, kan ikke tydes.

Pas på med at bøje dig for langt bagover, hvis der er andre, der har en mening omkring dit forhold. Sig hellere fra i tide og undgå de komplikationer, ikke at sige fra i tide, ville have medført.

ØKONOMI

I 2023 er din økonomi i god balance og kontrol takket være din personlige udvikling fra før. Du vil have let ved at holde dit budget, men let at friste til unødvendige indkøb af dyre sager. Giv ikke efter for fristelsen.

Hold din prioritering klar og fri for fascination af andres luksuriøse tilværelser. Året byder på held i investering, men kast dig ikke ud i noget, du ikke kender til på forhånd. Spar penge sammen – for de kommende år bliver nok ikke lige så nemme.

HELBRED

I 2023 får du et godt år i forhold til dit mentale og fysiske helbred. Året kommer til at forløbe langt bedre end i fjor og du vil have rigeligt med tid til at nyde din tilværelse og finde balancen mellem hverdagens travlhed og den hjemlige hygge.

Til trods for et overordnet flot år, vil du rende ind i et stort problem i anden halvdel af året. Dit helbred vil blive ramt alvorligt. Der kan være tale om dårligdomme, der omhandler din fordøjelse eller dit nervesystem. For at have mulighed for at undgå dette monster i 2023, skal du være opmærksom på dine spisevaner og din holde din krop i god form.

I anden halvdel af 2023 vil det være en god idé at smide lidt af din hygge og komfort væk for at gøre plads til den indsats, der skal til for at undgå sygdom.

Andre horsokoper for krebs:

Flere daglige horoskoper for krebs:

Hvem passer krebsen sammen med?

Årshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Årshoroskop Skytte - 2023

Tyr stjernetegn 1 - Årshoroskop Skytte - 2023

Tvilling stjernetegn 1 - Årshoroskop Skytte - 2023

Krebs stjernetegn 1 - Årshoroskop Skytte - 2023

Loeve stjernetegn 1 - Årshoroskop Skytte - 2023

Jomfru stjernetegn 1 - Årshoroskop Skytte - 2023

Læs alt om krebsens stjernetegn: