Årshoroskop Skytte – 2022

2022 bringer nye kilder til styrke og energi med sig. Du skyr ingen midler og vil gøre alt for, at dine idéer og tanker bliver gennemtrumfet – koste hvad det vil. Planeternes konstellation vil i år hjælpe dig med nye muligheder for personlig vækst og selvudvikling. Du bliver i stand til at takle udfordringer på en helt ny positiv måde.

Der er flere indikationer for, at dit 2022 bliver kunstnerisk fuldendt i mange henseender. Du vil møde nye mennesker, der kommer til at være en solid del af din fremtid. Du kan blive tilbøjelig til at træffe forhastede beslutninger i stedet for at tænke dine valg igennem.

Vær opmærksom på dette ved årets start. I samme periode bør du have fuld fokus på din hverdag, dit job og din familie. Lad al rekreation ligge og kom igennem den lettere svære tid helskindet.

få lagt et personligt årshoroskop eller fødselshoroskop

KARRIERE

Planeternes konstellation vil i 2022 støtte din karriere gang. Du bliver i stand til at indfri dine ambitioner og opnå det, du har planlagt. Din indsats på jobbet vil møde anerkendelse fra dine foresatte, hvilket vil give dig mulighed for forfremmelse eller succesfulde lønforhandlinger.

De personer, der er villige til at gøre en ekstra indsats, får mulighed for at nå endnu længere. Hvis der opstår ustabilitet på jobbet, bør du holde tungen lige i munden og holde lav profil.

I år bør du ikke tage chancer på jobbet. Ældre kolleger på jobbet vil være yderst hjælpsomme og til stor gavn for din karriere. Sørg for at tage deres råd til dig, når du er på gyngende grund.

FORHOLD

I 2022 vil der opstå nye muligheder i dit forhold. Er du single, vil der være masser af aktivitet i dit kærlighedsliv og store chancer for at finde den rigtige. For dem, der allerede er i et forhold, er en familieforøgelse meget sandsynlig.

Specielt anden halvdel af 2022 bliver fyldt med romantik og du kan forvente masser af sensuel nydelse, som året skrider frem. Pas på du ikke træder over grænsen og gør noget, du kommer til at fortryde – specielt i de første par måneder, hvor fristelsen vil være størst.

Året er perfekt for at nå til enighed omkring ting i dit forhold, du har haft siddende i baghovedet længe.

ØKONOMI

2022 bliver et år fyldt med held og lykke. Der vil ligeledes være en række svære beslutninger, der skal træffes. Mærk efter i maven og følg dine instinkter. Du kan med fordel give den en ekstra skalle for en højere indtjening.

Du vil have held med at søsætte nye projekter og idéer. Specielt i slutningen af året vil dine projekter give afkast, men her vil du ligeledes have svært ved at holde på dine penge. Det er vigtigt for dig at nå årets ende med en stabil økonomi – så bevar overblikket og lad dig lokke ud i tvivlsomme finansielle affærer.

HELBRED

I 2022 vil du have en hidtil uset mængde energi og planeterne vil give dig god støtte i forhold til dit fysiske og mentale helbred. Du kan føle det som om, at energien kommer i bølger – hvilket primært skyldes dit behov for belønning. Din indsats vil komme til at give et aldeles flot afkast og det kan meget vel gå hen at blive året, hvor folk omkring dig værdsætter dit venskab højest.

Når du har tid væk fra arbejdet, bør du tage den med ro – og det gælder hele året igennem. Hold øje med dit mentale helbred, der kan se skrøbeligt ud omkring midten af året. Tag den med ro og smid al negativitet fra dig i januar. Denne måned skal bruges på åndelig fornyelse.

Andre horsokoper for skytte:

Flere daglige horoskoper for skytte:

Hvem passer skytten sammen med?

Årshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Årshoroskop Skytte - 2022

Tyr stjernetegn 1 - Årshoroskop Skytte - 2022

Tvilling stjernetegn 1 - Årshoroskop Skytte - 2022

Krebs stjernetegn 1 - Årshoroskop Skytte - 2022

Loeve stjernetegn 1 - Årshoroskop Skytte - 2022

Jomfru stjernetegn 1 - Årshoroskop Skytte - 2022

Læs alt om skyttens stjernetegn:

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam