Årshoroskop Skorpion – 2023

2023 bliver året hvor du for alvor kan se dine drømme og ambitioner blive til virkelighed. Tag dem du elsker i hånden og drag ud på nye eventyr og brug hinanden, som I bedst kan.

Belønnelse ligger forude, så længe du når dertil på ærlig og kærlig vis. Fortabte muligheder vil vise sig ikke at være lige så fortabte, som du måske har gået og troet. Brug året på at kigge indad og se lyset skinne fra dig istedet for på dig.

Hold øje med økonomien og plej dine forhold med omhu. Lad folk lære dig bedre at kende og vær den, du i virkeligheden er over for dem alle.

få lagt et personligt årshoroskop eller fødselshoroskopPin

KARRIERE

Gennem 2023 vil du navigere langsomt, men standhaftigt gennem din karriere. Din stabile og hårde arbejdsindsats vil unægteligt vise gode resultater. Karriere mæssigt kommer du til at vise tålmodighed, da det hele ikke sker lige så hurtigt, som du måtte ønske det.

Teamwork og tillid til dine kolleger eller partnere bliver nøgleordet for 2023. Tænk på holdet, partnerskabet og virksomheden, før du tænker på egne ambitioner. Hvis du dedikerer dig fyldestgørende bliver 2023 et storslået år for din karriere.

FORHOLD

2023 bringer fordybelse og følelsesmæssig rigdom med sig. I år vil du være mere dedikeret til dit hjem og dem du elsker, end du var i det forgangne år. Din udfordring bliver at undgå, at dit ego kommer til at volde skade på dit forhold.

Brug den lærdom, du har tilegnet dig i fortiden, til at styre dit forhold i den rigtige retning og læg dine ambitioner for karriere væk. Du skal komme til at erfare, at ordet perfekt ikke eksisterer i et forhold – og det vil lære dig at nære dit forhold og værne om de gode ting, du allerede har.

Hvis du ikke er i et forhold, skal du være snu i 2023 for at etablere et længerevarende et af slagsen. Planeterne kan meget let få dig til at føle, at du svæver på en lyserød sky, men forvent at vågne brat op på jorden ethvert øjeblik. Følelsesmæssigt kommer du til at give lige så meget som du får i år.

ØKONOMI

2023 ser bedre ud økonomisk end året forinden. Men det betyder bestemt ikke, at du kan gøre hvad, der passer dig. Du får en udfordring i at holde din købelyst under kontrol – og du kommer til at lære kun at købe nødvendige artikler, når du har lyst til at købe alt andet.

Det kommer til at lysne en hel del i slutningen af 2023, hvor du kan tillade dig at være mere spontan i dit forbrug. Uanset hvad der sker i løbet af årets start, bør du holde dig til dit budget. Planeterne kan give dig en tendens til at spare på alt, men husk at forkæle dig selv en gang imellem.

Året kan bringe svindelagtige eller risikable fristelser med sig, men du vil tabe, hvis du giver dig i kast med dem. Økonomisk set kan du regne med fuld støtte og omsorg fra din familie og dine venner.

HELBRED

Dit helbred ser ud til at blive svingende gennem 2023 – både fysisk og psykisk. Du kan føle dig perfekt tilpas den ene måned og så pludselig føle dig i kulkælderen den næste.

Året kommer til at byde på forbedring af dine madvaner – for du får brug for masser af energi til at nå dine mål. Undervurder ikke den effekt din kost har på dit humør og dit mentale velbefindende.

Planeternes konstellation fortæller, at du er i risikozonen for at blive inficeret i år, hvilket gør at du automatisk bør styre udenom situationer og steder, hvor du ifaresætter dig selv helbredsmæssigt. Hold dit miljø rent og fri for bakterier hele året.

Andre horsokoper for tvilling:

Flere daglige horoskoper for tvilling:

Hvem passer tvillingen sammen med?

Årshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Årshoroskop Skorpion - 2023

Tyr stjernetegn 1 - Årshoroskop Skorpion - 2023

Tvilling stjernetegn 1 - Årshoroskop Skorpion - 2023

Krebs stjernetegn 1 - Årshoroskop Skorpion - 2023Pin

Loeve stjernetegn 1 - Årshoroskop Skorpion - 2023

Jomfru stjernetegn 1 - Årshoroskop Skorpion - 2023

Læs alt om tvillingens stjernetegn: