Årshoroskop Skorpion – 2021

I løbet af 2021 vil du nå tættere på dine mål. Året vil bringe rigt med mulighed med sig ift. at konsolidere dine værdier og målsætninger både privat og professionelt. Overordnet vil alt bevæge sig i en positiv retning for dig, men når det er sagt, skal du have skærpet fokus på familie og kærlighed.

Nyt på Horoskopnettet: 15 siders unikt personligt horoskop eller et årshoroskop til kun 235 kr (levering 1-2 dage) – Læs mere her

Begge kan blive en udfordring undervejs. Specielt hvis du ikke formår at lægge låg på dine impulsive handlinger, kan det skabe problemer for dig. Brug den nødvendige tid på at kigge indad og nå i balance med dig selv før, du træffer dine beslutninger. Dette gælder ikke kun ift. familie og kærlighed, men også omkring din karriere og din økonomi. Om muligt at udøve bliver sympati, tilpasning og tålmodighed dit nøglebundt til at have et succesfuldt 2021.

KARRIERE

2021 bringer professionel fremgang med sig. Dog er denne betinget af en yderst grundig indsats fra din side. Du får brug for al den energi du har og du kommer til at skulle være snu undervejs. Når det kommer til foresatte og kolleger, kan du fra tid til anden have brug for at stille dig på bagbenene og holde fast i din mening – også hvis den synes at falde i dårlig jord blandt alle andre. Hvis du er selvstændig, kan du se frem til et godt 2021 – specielt anden halvdel af året.

FORHOLD

Du vil møde rigt med tilfredshed og spænding, når det kommer til kærlighed i 2021. Hvis du er i et forhold, vil der komme rigt med mulighed for at konsolidere dette og nå endnu tættere på hinanden – også hvis I endnu ikke kan se, at det skulle være muligt. Det hele handler om at se på den lyse side og jo mere, du praktiserer dette, des lykkeligere vil du og din partner være. Rug på den varme der kommer indenfra og forsøg at undgå at gøre et stort nummer ud af ligegyldige kontroverser. Du skal huske romantikken og have den med i din planlægning. Og husk på at frihed er nøglen til loyalitet og tillid. Hvis du er single, kan du se frem til et lettere turbulent 2021 med flere muligheder, men hvis du spiller dine kort rigtigt og lærer fra dine fejl, ser det ud til, at du endelig finder den rette ved årets udgang.

ØKONOMI

I 2021 ser du ud til at have held i økonomien. I alle finansielle henseender står du til at kunne gå problemfrit gennem hele året, der lægger op til bolighandel og investering i relevante emner. Sørg for at placere dine midler fornuftigt og vær opmærksom på at handle konstruktivt. Omkring midten af året bør du kigge en ekstra gang på dine budgetter og hvis alt løber efter planen, kan du roligt fortsætte hvor du slap. Hvis ikke, bør du træde et par skridt tilbage og re-evaluere retning og tempo. I samme periode kan der komme store uforudsete udgifter, som du skal have med i din planlægning.

HELBRED

Hvis 2021 starter lidt langsommere end du kunne tænke dig, skal du ikke bekymre dig. Efter de første par måneder vil der for alvor komme gang i energierne. Din beslutsomhed ser ud til at være i top, men husk at fordele din energi fornuftigt mellem dine mange gøremål i livet. Specielt vil det være en god idé at bruge en del af samme på tilbagevendende fysiske aktiviteter som f.eks. sport, dans eller fitness. Brug ikke din enrgi på trivielle ting og sager, du måtte støde ind i på din vej. Det er iøvrigt typisk her, kæden falder af for de fleste. Værdifuld energi bliver brugt på ting, man enten ikke kan ændre på eller slet ikke bør have fokus på, er derfra halter resten af tilværelsen. Hold hovedet højt og giv aldrig slip på dit fokus i livet.

Artiklen er sidst opdateret 1. oktober 2021