Årshoroskop Jomfru- 2023

Gennem 2023 vil du erfare en større selvtillid og en større tro på egne evner. Du vil være i stand til at udrette mere, end du har været i stand til de sidste par år. Dog er dette betinget af din prioritering.

Sørg for at fokusere på de ting i din tilværelse, der har højest værdi. Dit forhold kan være i fare i år. Pessimisme vil bringe det hele i knæ, så giv det i stedet tid. En gang imellem passer det gamle ordsprog: ”Tiden læger alle sår”. Hav godt styr på din planlægning af arbejde i starten af året.

Ting på privat-fronten kan spænde ben for din professionelle virke. Velgørenhed og andre empatiske opgaver vil fange din opmærksomhed og du skal påregne at tilbringe tid på disse ting. Dine kort viser et heldigere og mere succesfuldt år end nogensinde før.

få lagt et personligt årshoroskop eller fødselshoroskop

KARRIERE

Du kan forvente et travlt år ift. arbejde. Du vil have et meget højt energi-niveau, hvoraf en betydelig del vil blive investeret i dit job. Hvis du er erhvervsdrivende, vil året blive eminent flot og der vil opstå rig mulighed for ekspansion.

Er du i et kunstnerisk fag, vil året bringe dig gode muligheder for forbedring af din karrieregang. Første halvdel af 2023 vil desværre byde på en del bøvl mellem dine kolleger og dig – og der vil være projekter, der ikke bliver afsluttet, som du håber.

Teamwork er ikke nøglen til at starte med i 2023. Tro på dig selv – og anden halvdel af året vil kompensere for den første og meget mere til.

FORHOLD

I år vil du have let ved at pleje dit forhold, hvis det ikke er mere end et par år gammelt. Har du haft den samme partner i flere år, kan der opstå slinger i valsen. Vær ikke for impulsiv i din tilgang til din partner, da dette kan støde ham eller hende væk.

Takket være din kritiske selvvurdering den seneste tid vil du i 2023 have langt lettere ved at tiltrække det modsatte køn. Men du skal passe på dine følelser, for de kan let forårsage, at du brænder nallerne. Nøgleordene for et godt forhold er i år tolerance og tålmodighed.

Brug din partner som et støttepunkt. I år vil han eller hun have et stort overskud, som du også kan tage del i. Hvis du er single, er nøglen at komme ud og møde nye mennesker.

ØKONOMI

Takket være dit gode benarbejde vil din økonomi se nye højder i 2023. Pas på med at være al for selvtilfreds og uansvarlig i dit forbrug – spar i stedet på dine penge. 2023 kommer til at kræve en stabil økonomi. Du får brug for at lægge et nyt budget og blive bedre til at sige nej tak til spontane og ligegyldige indkøb.

Sidst på året ser det hele ikke lige så rosenrødt ud, så sørg for at være eftertænksom i din økonomiske planlægning. Hold øje med fusk og humbug – og dobbelttjek altid overførsler og elektroniske indbetalinger. Omkring midten af året vil du indkassere betragtelige summer. Hvis du er selvstændig, bliver året ekstra frodigt.

HELBRED

Generelt ser dit helbred positivt ud i 2023. Ikke desto mindre skal du have skærpet fokus på at tage den med ro en gang imellem. Din krop og psyke skal bruge fornyelse løbende. Dette vil holde dig åndeligt oprejst og gavne alle facetter i din tilværelse.

Året forløber find indtil midt på året, hvor mindre helbreds problemer vil dukke op. Arten kan meget vel være stress relateret. Hvis du har planlagt ændringer for 2023, skal du sørge for at holde dampen oppe hele året igennem.

Andre horsokoper for vædder:

Flere daglige horoskoper for vædder:

Hvem passer vædderen sammen med?

Årshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Årshoroskop Jomfru- 2023

Tyr stjernetegn 1 - Årshoroskop Jomfru- 2023

Tvilling stjernetegn 1 - Årshoroskop Jomfru- 2023

Krebs stjernetegn 1 - Årshoroskop Jomfru- 2023

Loeve stjernetegn 1 - Årshoroskop Jomfru- 2023

Jomfru stjernetegn 1 - Årshoroskop Jomfru- 2023

Læs alt om vædderens stjernetegn: