HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Dagens horoskop » Vandmand – torsdag d. 12. Oktober 2017

Vandmand – torsdag d. 12. Oktober 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Tag ansvar. Din mangler på samme kan gøre din familie ondt – og det gavner ingenting. I dag skal du huske at tænke dig godt om før, du åbner munden. Hvis ikke, kan dit eget og din families rygte lide stor skade. Dine kreative talenter kan vise sig at være kilden til ekstra indkomst, hvis du kan finde en måde at bruge dem. Aftenen ser ud til at byde på hygge og god selskab hjemme eller ved andre. Pas på med at lægge for meget pres på din partner, da det vil skubbe vedkommende væk fra dig. Husk at du ikke er alene og at I lever livet sammen. Du vil være ganske udadvendt i dag – måske lidt for udadvendt – men hvis du kan holde dig selv på måtten, kommer dagen til at blive fin.

Vandmand – torsdag d. 12. Oktober 2017
5 (100%) 2 votes

Del dit daglige horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her