HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Dagens horoskop » Tyr – torsdag d. 7. December 2017

Tyr – torsdag d. 7. December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Din vens’ arrogante og bedrevidende attitude vil virke fornærmende på dig. Hæng dig ikke i det – søg hellere væk fra vedkommende og hold fokus på de positive elementer i dagen – hvilke der vil være nok af. Ejendomshandel vil være berigende i dag. Ligeledes gælder det for alle, der besidder et job med handel som nøgleopgave – specielt selvstændige. Din og din partners forbedrede forståelse for hinanden giver en rar og kærlig følelse i hjemmet. Husk at fortælle din partner at – og ikke mindst hvorfor – du elsker vedkommende. Dagen er god til at lære nye ting, så hvis du skal deltage ved messer, forelæsninger, kurser mv., kan du forvente et fornuftigt afkast af viden.

Tyr – torsdag d. 7. December 2017
3.8 (76%) 5 votes

Del dit daglige horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her