HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Dagens horoskop » Stenbuk – fredag d. 9. Februar 2018

Stenbuk – fredag d. 9. Februar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

En eller anden kan gøre dig i rigtig dårligt humør i dag – men lad ikke vreden sejre. Din privatøkonomi skal håndteres med måde, da den står til at kunne gå udover de projekter, du har under afvikling for tiden. Du vil have godt af at tilbringe tid med familien. Hvis du har gået med overvejelser om at starte noget nyt op – virksomhed, byggeri eller noget helt tredje – er dagen perfekt til bare at trykke speederen i bund. Intet i livet kommer til den, der ligger og dangderer den – gå efter guldet og undervurder for Guds skyld ikke dig selv! Jalousi kan melde sig på banen, men lyt ikke efter i dag, da det vil handicappe dig i alle henseender. Tal med din partner og få be- eller afkræftet de mørke idéer.

Stenbuk – fredag d. 9. Februar 2018
4.2 (84%) 5 votes

Del dit daglige horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her