HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Dagens horoskop » Skytte – fredag d. 13. Oktober 2017

Skytte – fredag d. 13. Oktober 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Samtale med en ven vil sætte din tolerance på prøve og ligeledes teste hvor åbensindet, du i virkeligheden er. I vil begge lære fra denne hændelse. Tænk rationelt ved dine økonomiske overvejelser. Hvis du skal på forretningsrejse, vil der være guld for enden af regnbuen. Dit høje vidensniveau- krydret med din gode humor vil imponere folk omkring dig. Du har selv valgt din partner – accepter derfor ham eller hendes mangler og husk på hvad, der fik dig til at vælge ham eller hende ud af jordens 7 milliarder mennesker. Du vil have rig mulighed for at demonstrere dine vener professionelt. I dag er en dag i selvransagelsens tegn. Kend dine styrker og svagheder og bestem dig for hvor, du er på vej hen.

Skytte – fredag d. 13. Oktober 2017
3 (60%) 1 vote

Del dit daglige horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her