HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Dagens horoskop » Skorpion – torsdag d. 7. December 2017

Skorpion – torsdag d. 7. December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Ligesom man siger, at børn (og folk der generelt ikke kan svømme) ikke bør gå længere ud end til navlen, bør du virkelig ikke gå længere ud end du kan bunde i dag. Du har brug for hvile – og hvis du ikke lytter til din krop, kan det have alvorlige konsekvenser for dit helbred. Investeringstiltag i ejendomme vil give et flot afkast på længere sigt. Kortene mellem dig og din partner ser mere forræderiske ud end nogensinde – så vær på vagt, del ikke dine personlige data med ham eller hende. Romantisk står kortene flot, men hvis du begiver dig på eventyr, kan det have en trættende vikning på dig. Der er chance for bøvl på din arbejdsplads. Rejseplaner og andre aftaler kan blive aflyst eller ændret uden varsel.

Skorpion – torsdag d. 7. December 2017
3.6 (72%) 5 votes

Del dit daglige horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her