HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Dagens horoskop » Skorpion – lørdag d. 13. Januar 2018

Skorpion – lørdag d. 13. Januar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Du kan føle dig ekstra irriteret over, at uventede ting og sager, kan ramme dig økonomisk i dag. Hold øje med din vægt og sørg for at spis fornuftigt. Hvis du krydser veje med folk,. der prøver at jante dig i gulvet eller bare er ekstra kritiske over for dig som person eller dit arbejde, vil du være i fare for at eksplodere. Tænk grundigt over hvem, du omgås i dag. Misforståelser mellem dig og din partner kan slå skår i jeres forholds vase. Tag aldrig kærligheden mellem jeg for givet – kærligheden mellem jer er unik og hvis den først går til grunde, bliver det næsten umuligt at finde den igen. Du vil være et skridt foran de fleste i dag – brug dette til din fordel.

Skorpion – lørdag d. 13. Januar 2018
5 (100%) 1 vote

Del dit daglige horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her