HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Dagens horoskop » Løve – fredag d. 9. Februar 2018

Løve – fredag d. 9. Februar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Du har af naturen fået tildelt en formidabel begavelse, der er så kompliceret, at den kan løbe om hjørner med dig. Giv ikke efter for mørke tanker, der intet godt bringer med sig. Forsøg ikke at imponere andre ved at bruge penge på dem. Indblanding i din partners private anliggender kan gøre ham eller hende meget vred på dig. Sørg for at få tilladelse før, du overskrider grænsen – for at undgå at få skæld ud. Sørg iøvrigt for at værdsætte din partner, da han eller hun ellers vil føle sig taget for givet. I dag vil dine venner værdsætte din loyalitet og din evne som samtalepartner. Arbejde, indkøb og andre aktiviteter vil holde dig beskæftiget det meste af dagen.

Løve – fredag d. 9. Februar 2018
3.5 (70%) 4 votes

Del dit daglige horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her