HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Dagens horoskop » Krebs – torsdag d. 7. December 2017

Krebs – torsdag d. 7. December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Hvis du opfører dig uhøfligt, kommer det til at ramme dig lige i rumpetten. Tildel alle dine kommentarer takt og tone og vær opmærksom på hvem, du tiltaler. Husk på, at en venlig, diplomatisk og høflig fremtoning altid giver dig mulighed for at læse andre, før de læser dig. Herved kan du med lethed navigere rundt om folk, så du undgår at fornærme eller skuffe dem. Dette kan du bruge til din fordel hver gang, du møder nye mennesker. Forhold dig kritisk til alle investeringsforslag i dag. Et familiemedlem kan få brug for lægehjælp. I dag er en perfekt dag at skifte job. Dog vil dagen være propfyldt med uenighed generelt, så det tegner ikke særlig positivt. Ej heller ser det positivt ud med dit forhold, da uenighed og uro her vil herske. Dårlig dag at rejse på, men hvis du begiver dig ud alligevel, må du forvente en hektisk og stresset tur.

Krebs – torsdag d. 7. December 2017
4.6 (92%) 5 votes

Del dit daglige horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her